Werkwijze Lean Services

Lean Services helpt alle soorten organisaties om beter te presteren met minder middelen. Een Lean Services traject leidt tot een toetsbare sprong in de prestaties, vaak tientallen procenten groot. De investering die u doet in een Lean Services verbetertraject verdient zichzelf dus altijd terug.

Onze kracht is niet dat wij thuis zijn in uw sector. Onze kracht is dat wij uw managers en medewerkers leren hoe zij zelf kosten kunnen besparen door in kortere tijd een beter product te leveren. Vaak wordt gedacht dat het verhogen van de kwaliteit meer geld kost. Onze praktijk wijst uit dat het verband omgekeerd ligt. Hoe meer kwaliteit hoe lager uw kosten. En hoe hoger het werkplezier van alle medewerkers, want kwaliteit leveren is motiverend. Blije klanten - Toenemend werkplezier - Dalende kosten. Dat is Lean! Meer weten over onze aanpak? Kijk bij hoe.

Verhalen

Lean Services werkt aan het verbeteren van processen in uiteenlopende sectoren, onder andere voor diverse soorten productiebedrijven, gemeentelijke organisaties, bouwbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en IT-bedrijven. Onze klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen en Zwitserland.

Wij waren actief voor o.a. de volgende organisaties:

dura vermeer logo Dura Vermeer Bouw Hengelo
Trainingen lean bouwen, begeleiding bouwtrajecten met lean bouwen, introductie permanente verbetercyclus zowel op de bouw als bij interne processen.
logo gemeente almelo Gemeente Almelo
Training procesverbetering, begeleiding verbetertraject, introductie permanente verbetercyclus in dienstverlenende omgeving.

logo gemeente zeist
Sociale Dienst gemeente Zeist
Afhandelen van aanvragen voor uitkeringen ruim binnen de daarvoor geldende termijnen. Moeilijk? Niet meer!
logo diakonessenhuis utrecht
Diakonessenhuis Utrecht
Verbetertraject op afdeling Gyneacologie, waarbij met de artsen en overige medewerkers een aantal grote problemen opgeruimd zijn.
logo zeiss
Carl Zeiss Vision
Verkorten van de doorlooptijden van de productie van brilleglazen, door het veranderen van de besturing van de productie door middel van het ConWip principe.
logo BERU AG BERU Automotive
Verbeteren start met Go and See!
logo Torsit Torsit Hijsinstallaties
logo Handicare Handicare Elektrische rolstoelen
logo Isala Klinisch chemisch lab van de Isala klinieken in Zwolle
logo Rechtbank Middelburg Rechtbank Middelburg

"Organisaties hebben geen tijd om het in één keer goed te doen, maar wel altijd om het óver te doen."

Andree de Miranda